LGTB - Nieuws

Home
LGTB houdt u op de hoogte
U wilt graag op de hoogte blijven van de laatste nieuwe trends en ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktebehandelingen? De nieuwsbrief van LGTB zorgt ervoor dat u regelmatig degelijke en betrouwbare informatie uit de sector en over ons bedrijf ontvangt. Schrijf u hier in.

2013


Nieuw proces: zwarten van roestvrij staal Nieuw proces: zwarten van roestvrij staal (februari 2013)
Dat investeren in innovatie één van de speerpunten van LGTB is, blijkt uit een nieuw proces dat de Hasseltse onderneming recent op punt stelde. Na een tiental vergeefse pogingen van anderen, slaagde LGTB er, op vraag van een gerenommeerde producent, in om roestvrij ...
Lees meer

LGTB – 60 jaar jong en springlevend LGTB – 60 jaar jong en springlevend (februari 2013)
Waar LGTB in 1952 begon als een kleine onderaannemer voor Philips, is de onderneming vandaag, 60 jaar later, de Benelux-marktleider in oppervlaktebehandeling van materialen. En daar zijn we trots op!
Lees meer

Kwaliteit voorop Kwaliteit voorop! (februari 2013)
Goed nieuws voor inkopers! Voor alle activiteiten is onze exploitatievergunning voor een nieuwe periode van twintig jaar verlengd. En dit dankzij de goede verstandhouding met de lokale overheden en buren.
Lees meer

Dankzij LGTB kunnen we anticiperen op ons divers klantenbestand 'Dankzij LGTB kunnen we anticiperen op ons divers klantenbestand' (februari 2013)
Als bewerker en toeleverancier van metalen plaat- en buismateriaal heeft Almec als geen ander aandacht voor kwaliteit. Daarom rekent de Genkse firma al meer dan 25 jaar op LGTB voor de oppervlaktebehandeling van kleine onderdelen.
Lees meer

2011


Protecto C: nieuwe behandeling voor koper, brons en messing Protecto C: nieuwe behandeling voor koper, brons en messing (september 2011)
Met Protecto C lanceert LGTB een groep van elektrolytische behandelingen op basis van nikkel, speciaal voor onderdelen uit messing, koper en brons. Hét economisch alternatief voor verzilveren, vertinnen en vernikkelen.
Lees meer

LGTB steunt Corporate Funding Programme vzw (CFP) LGTB steunt Corporate Funding Programme vzw (CFP) (september 2011)
Dat verantwoord ondernemen bij LGTB hoog op de agenda staat, blijkt uit het engagement van de Hasseltse onderneming in twee belangrijke projecten van de vzw Corporate Funding Programme.
Lees meerLGTB nv - Albertkanaalstraat 139 - 3511 Hasselt - Tel.: +32 11 850 400 - Fax: +32 11 850 409 - verkoop(at)lgtb.be
0428 346 159 en RPR Hasselt