Marktleider in metallische oppervlaktebehandeling
Totaaloplossingen  |  Knowhow  |   Advies  |  Kwaliteit  |  Milieu  |   Innovatie

Home
Oppervlaktebehandeling van materialen: het is al meer dan vijftig jaar het vakgebied van de specialisten van LGTB.
Onze geïntegreerde aanpak en onze unieke combinatie van knowhow en innovatie zorgen ervoor dat we de absolute nummer 1 zijn in de Benelux. En huisleverancier van vele gerenommeerde bedrijven in binnen- en buitenland.
U bent niet alleen op zoek naar een zuiver technische oppervlaktebehandeling. Daarom biedt LGTB u vooral ‘service & solutions’. Bovenop ons uitgebreid productengamma kunt u bij ons terecht voor totaaloplossingen. Vooral daarin zorgt LGTB voor toegevoegde waarde.

Snelle oplossingen
Door onze volautomatische installaties zijn onze technici in staat om voor al uw vragen snel een oplossing te vinden. Ook voor uw toekomstige vragen, want we lopen steeds vooruit op de technologische evoluties en blijven nieuwe technieken ontwikkelen.

Flexibele oplossingen
Flexibiliteit van het machinepark zorgt samen met onze kennis van zaken voor de dynamiek van LGTB. Zo creëren we onder één dak een uniek aanbod aan mogelijkheden in productiecapaciteit, afmetingen, gewicht: sommige van onze industriële klanten hebben een jaarproductie van enkele duizenden, andere zelfs enkele miljoenen productonderdelen.


Ongewone afmetingen? Volumineuze onderdelen? Onderdelen van een paar gram tot zware producten van 1000 kg per stuk? Voor LGTB is niet snel iets te moeilijk. Door onze veelheid aan installaties verwerken we het allemaal even vlot. En volautomatisch.
En onze flexibiliteit gaat nog verder. Levertermijnen, deskundig advies, oplossingen op maat? Het kan allemaal.

Totaaloplossingen
En als u dat wenst, gaat LGTB voor u nóg verder: dan speelt LGTB een sleutelrol in uw totale productieproces. Met een logistiek voor- en natraject dat perfect aansluit op uw productieproces en dat van uw klant. Want een oppervlaktebehandeling zet een complex logistiek proces in gang van opdrachtgever naar eindklant. Daarom kunt u ook voor logistieke faciliteiten bij LGTB terecht: warehousing, voorraadbeheer, assemblage of verpakking op maat.
Door te kiezen voor onze totaaloplossingen, boekt u winst op transport, verpakking en voorraad. Resultaat: een serieuze daling van uw totale verwervingskost.LGTB nv - Albertkanaalstraat 139 - 3511 Hasselt - Tel.: +32 11 850 400 - Fax: +32 11 850 409 - verkoop(at)lgtb.be
0428 346 159 en RPR Hasselt